ARMCANDYA KAUPAN

Hermannin kotikoloni muuttui kuluneena viikonloppuna aikamoiseksi hikipajaksi, kun jostain kummallisesta päähänpistosta alettiin punomaan koruja. Ja niin me kuunneltiin musiikkia, hörpittiin kahvia ja sormet kipeinä pujoteltiin helmiä. Mun ensiyritykset punomisen parissa oli niin naurettavia, että ylensin itseni suunnittelijaksi ja toisaalta alensin itseni kaikkien simppelimpien työvaiheiden tekijäksi. Mutta oli siltikin kivaa. Niin kivaa, että valvottiin yötä myöten ja niitä tuli ihan valtava satsi. 

Siispä mietinkin, että haluaisittekohan tekin tätä meidän hippusen tyttömäistä designiamme ranteitanne koristamaan? Niputettiin rannekorut kreiseihin kolmen kappaleen nippuihin, niin, että ne kaikki sopivat yhteen, mutta voi niitä tietenkin käyttää erikseenkin. Meitsin mätsäilysilmä ei oo kyllä kauheen usein pettänyt, vaikka itse sanonkin. Yksinkertaiset pyöreät puuhelmet, jotkin metallinvärisen helmet sekä musta, valkoinen ja vaaleanpunainen naru on ostettu uusina, mutta loput tarvikkeet ovat tavalla tai toisella kierrätettyjä. Sen verta uniikkeja yksilöitä siis, että lupaan, ettei tule kellään samanlaista kadulla vastaan. 

Kolme rannekorua maksaa yhteensä 15 euroa

(hintaan sisältyy postikulut)

Jos olet kiinnostunut ostamaan jonkun omaksesi(tai vaikkapa lahjaksi), laita mulle sähköpostia (piukkuu@hotmail.com) ja ilmoita minkä rannekorusetin haluaisit itsellesi ostaa. Käydään loppu keskustelu sitten kahdestaan. 


Rannekorujen tuotot(tai se mitä noista nyt jää) menee täysin lyhentämättömänä meikäläisten matkakassaan, jolla toivottavasti lähdetään talven pimeinä kuukausina jonnekkin päin Aasiaa mussuttamaan tuoreita hedelmiä ja rakentelemaan hiekkakakkuja rannalle. 

RANNEKORUSETTI NUMERO YKSI

RANNEKORUSETTI NUMERO KAKSI

RANNEKORUSETTI NUMERO KOLME

RANNEKORUSETTI NUMERO NELJÄ
MYYTY!!

RANNEKORUSETTI NUMERO VIISI
MYYTY!!

RANNEKORUSETTI NUMERO KUUSI
MYYTY!!

RANNEKORUSETTI NUMERO SEITSEMÄN MYYTY!!


Toivottavasti edes joku näistä saa uuden kodin teidän luotanne, sillä meikälikka ei todellakaan tarvitse tälläistä läjää koruja ennestäänkin pursuilevaan varastoon. Vaikka toisaalta on tuolla myös muutamia, jotka mun tekisi ihan suosiolla jättää itselleni, tuli niistä sen verran söpöjä. 


Mutta niin, jos teistä tuntuu, että saattaisitte tarjota hyvän kodin luomuksillemme, pistäkääpä minulle sähköpostia tulemaan(piukkuu@hotmail.com).