WHERE IS MY HEAD? WHERE IS MY MIND?

Lupasin palata asiaan, kun pää toimii sen verran kirkkaasti, että blogin kirjallinen osuus olisi edes jotenkin kelvollista. Koska vaikka blogini on alunperinkin luotu siksi, että pääsisin jakamaan valokuviani, tahtoisin niiden lomassa risteilevän tekstin olevan edes jotenkin antoisaa luettavaa. 

No ei toimi vieläkään. Ajattelin vierittää syyn töille, jossa meillä on niin lämmintä, että kykenen vuoroni jälkeen lähinnä keittelemään itselleni kasvissosekeittoa ja katselemaan Kumman kaata. Ja tietysti sille herttaiselle pienelle mökille, jossa vietän kaiken vapaa-aikani(ilman tietokonetta tietenkin) sekä sen asukkaalle.

On se niin mukavaa, kun ei itse tarvitse ottaa vastuuta mistään. 

KIMONO + TOPPI H&M/ HOUSUT* PIECES/ SANDAALIT* ZIGN/ ALUMIINIRANNEKE* IDEAKORU/ KÄSIKORUT BIKBOK/GINA TRICOT/ 

* saatu blogin kautta 

Kirjoitusinspiraatiota odotellessa ajattelin suunnata teidän huomion meikäläisen eteerisiin poseerauksiin ja hulmuavaan kimonoon, jonka kanssa tunnen olevani vähintäänkin Helsingin hurjin ninja. En ole vielä ihan varma, miten tälläisen pygmin päällä suhteettoman paljon kangasta sisältävä vaatekappale ja palkkasoturit liittyvät yhteen, mutta olen aika varma, että sekin tässä selviää.