PERFECT MATCH?

Myönnettökään, että mulla on erittäin omituinen viha-rakkaussuhde valkoisiin kenkiin. Valkoiset tennarit ovat miellyttäneet aina, mutta olin luullut, että siihen se jää. Kunnes tömäsin Polhemin ystävämyynneissä Zignin nahkaisiin sandaaleihin. Niin kauniit, niin terveyssandaalimaiset ja niin pehmoiset.

Nyt tarvitsee enää venytellä tuo jalkapöydän päälle asettuva remmi oikean kokoiseksi. Meitsin leveä jalkapöytä on hieman ongelmallinen tuollaisten sandaalien kanssa, mutta olen täysin vakuuttunut, että nuo venähävät juuri sopivan kokoisiksi muutaman käyttökerran jälkeen.

Jos ei, niin saatan tirauttaa muutaman kyyneleen.

SANDAALIT* ZIGN/ZALANDO/ PUNOTTU LAUKKU* INDISKA/ MATTO* INDISKA/ 

*saatu blogin kautta

Ja vaikka mätsäily ei ole mulle kovinkaan ominaista, oli pakko ottaa mukaani myös Indiskan punottu laukku, joka näytti täydelliseltä parilta uusien sandaalieni kanssa. En malta odottaa ensiviikkoa, jolloin ajattelin leijuskella höyhenen kevyin mielin juhannuksen viettoon. Mukaani otan ehdottomasti uuden nyssykkäni, jossa viehättää oikeastaan jokaikinen yksityiskohta, sekä ehkä jopa nuo sandaalitkin.

Vaikka uskaltaisin veikata, että juhannus saaristossa kuluu hyväksi ja tutuksi tulleella tavalla: lökäreissä, neulepaidassa ja viinilasi kourassa.