IS ANYBODY THERE?

Ohoi, kuuleeko täällä kukaan, vai ovatko kaikki päässeet karkaamaan meikäläisen hiljaisuudesta johtuen? 

Niin tärkeä kuin blogini ja sen lukijat minulle ovatkin, välillä on pakko ottaa hieman taukoa, jotta asiat rullaisivat jouhevammin. Toisaalta, olen ehdottomasti sitä mieltä, että jos saisin päivään muutaman ylimääräisen tunnin, käyttäisin sen blogini kirjoittamiseen. 

Mutta mitä tänne sitten kuuluu? Olin viime viikolla neljä päivää Latviassa tutkailemassa vanhan kaupungin sokkeloisia katuja. Join enemmän cappucinoa kuin koko kuluneen vuoden aikana ja aina välillä pakenin matkaseuruettani ja lähdin omille teilleni. Joskus tutkimaan maailmaa kameran linssin läpi, joskus lukemaan kirjaa lähimpään kahvilaan. Lentokoneen laskeuduttua takaisin Suomeen, olin kaksi päivää järven rannalla katselemassa auringonlaskua, opettelemassa saunomaan ja nukahtamassa kainaloon. Ja nyt olen kaksi päivää opetellut sisäistämään uuden työpaikkani saloja. Kehuivat nopeaksi oppimaan, mutta on pakko myöntää, että pää on aivan jumissa iltaisin. Ilmeisesti jotain kevyttä ylikuormitusta siis havaittavissa. 

Mulla olisi kamerassa kuluneilta päiviltä hieman yli viisisataa kuvaa, mutta niiden siirtäminen koneelle tuntuu vielä hieman ylivoimaiselta tehtävältä. Siispä kaivelin arkistojen kätköistä kuvia itsestäni, jotka on jäänyt kaikessa tässä keväisessä tohinassani julkaisematta. 

HOUSUT+KAULAHUIVI H&M/ NEULEPAITA* INDISKA/ TOPPI CUBUS/ REPPU* MONKI/ NAHKAROTSI VERO MODA/ SLIPARIT* VANS/ 

*saatu blogin kautta 

Vaikka nämä ovatkin muutaman viikon takaa, niiltä päiviltä, kun aurinko ei ollut vielä ihan päättänyt, tahtoisiko näyttäytyä vai ei, niin näissä kiteytyy hyvin tämän hetkinen pukeutumisfilosofia. Olen kaivellut vanhoja aarteita vaatekaapin nurkista, kanniskellut tavaroitani mieluummin repussa kuin pikkulaukuissa ja ottanut sellaisen tietynlaisen hälläväliä-asenteen tämänkin asian kanssa. 

Nyt menen tekemään sitä, mitä minun olisi pitänyt tehdä jo muutaman tunnin ajan eli siivoan asuntoni sotkut ja värjäilemään vaaleana rehottavan tyvikasvuni piiloon, ennen kuin menen iltavuoroon opettelemaan hieman lisää. 

Aurinkoista viikonjatkoa naiset, ihan vain sillä varauksella, että päätän taas hiljentyä loppuviikoksi.