FAILURE

En pidä siitä, että bloggaajana välillä tuntee kiusausta puolustella tai selitellä mitä turhempia asioita. Mutta nyt en yksinkertaisesti voi itselleni mitään. Sillä ajattelin pistää nähtäville asukuvia, joissa mulla on maailman epäistuvimmat rintaliivit! 

Joten jep, tiedän kyllä, että nyt ei ole kaunista katseltavaa. T-paidan alla näyttää rintojen sijaan hengailevan jotain epämuodostuneita möykkyjä, useita sellaisia. Joskus sitä kannattaisi vissiin katsoa peiliin astetta tarkemmin, ennen kuin poistuu kotiovesta. Tai vaihtoehtoisesti silloin tällöin siivota alusvaatelaatikkoaan. 

Toivottavasti pystytte suuntaamaan ajatuksenne ja katseenne nyt tämän avautumisen jälkeen johonkin muualle(minähän siis nähtävästi en pysty) ja keskittyä tuohon itse vaatetukseen. Se kiteyttää aika lyhyesti sen, mihin olen tänä kesänä pukeutunut. Kuviollisiin pyjamapöksyihin, löysiin t-paitoihin tai naruolkaimisiin toppeihin ja isoihin aurinkolaseihin. Paitsi nyt, kun tuntuu, että maailmaan mahtuu noin tuhat millilitraa sadetta jokaikiselle tunnille ja tallustelen töihin sandaalit litisten. 

HOUSUT GINA TRICOT/ T-PAITA H&M/ BALLERIINAT* INDISKA/ 

LAUKKU BIK BOK/

NDHAND/ AURINKOLASIT* CELINE/

*saatu blogin kautta

Tuntuupas muuten hupsulta listailla ostopaikkaa pöksyille, jotka on ostettu muistaakseni kaksi taikka kolme kesää takaperin. Silloin meikäläisen löysät kuviohousut aiheuttivat lievää kummaksuntaa, nyt noita näkee onneksi vaatekauppojen rekeillä runsaasti. En meinaan keksi tähän hätään parempaa kesätaminetta. 

Kiinnostaisko nämäkin?