WHAT TO DO?

Ootko viikonloppuna tai ensiviikolla Helsingissä ja kalenterissa on tyhjää tilaa? Hyvä.

Meitsillä olis meinaan takataskussa muutama menovinkki, mikä saattaapi kiinnostella ainakin jokusta teistä, jotka olette puolestaan kiinnostuneita suomalaisesta designista tai muodista ylipäätään. Itse en harmikseni ehdi kaikkiin osallistua, mutta korjakkaapa tei tilanne ja menkää runsain joukoin juhlistamaan kauneuden ilosanomaa.

16.5-7.9 Kiasma + Marimekko = Kimpassa -taidenäyttely @Kiasma

kokoaa yhteen suomalaisen nykytaiteen, muotoilun ja muodin kärkinimet. 16 tutun nimen käsistä on syntynyt niin valokuvia kuin maalausinstallaatioitakin. Näyttelyn mainonnassa käytetty kuosi on yhden meitsin lempparin, Maija Louekarin käsialaa. Lisää näyttelystä voi lukea täältä(CLICK!) 

 

19.-24.5 Poikkea Putiikissa 2014-kampanja

starttaa ensi viikolla! Jos kampanja ei ole ennestään tuttu, niin lyhennettynä se on kivijalkayrittäjien oma tempaus, jolla koitetaan elävöittää putiikkikulttuuria. Tarkemmat ohjelmat ja ne ihanat, pienet ja piilossa olevat putiikit löydät täältä(CLICK!). Kampanjan aikana järjestetään myös Helsinki Trend View-muotinäytös 21.5 @Helsingin kaupungintalon juhlasali. Näytös on kaikille avoin!

 

15.5 W14 fashion show @Kattilahalli

on tapahtuma, jonka missaaminen harmittaa ihan mahdottoman paljon. Lavalle marssii nimittäin Hamk Wetterhoffin jalkine- ja vaatetusopiskelijoiden parhainta antia. Tämäkin

tapahtuma on avoin kaikille ja siitä voit lukea lisää täältä(CLICK!).

PS. Kuvassa näkyvä tabletti tulee muuten olemaan tällä viikolla blogissa esillä ja paljon, meitsi kun on ahkerasti testaillut sitä(itseasissa tämäkin sillä näpytelty) ja lupailin raportoida omia fiiliksiäni mokomasta. Pysykee kuulolla!