VINTAGE STORIES

Laitetaanpas nyt hyvin hövelisti jakoon asukuvat tämän viikon alusta, vaikka niissä muutama itseäni ärsyttävä asia onkin. Ensinnäkin, meikäläisen pehko ei näköjään ole edustavimmillaan neljän mökillä vietetyn harjattoman päivän jälkeen. Kumma sinänsä.

 

Toisekseen, unelman pehmoisen ja kepeästi lasketuvan pitsitoppini ei tulisi tulla kuvatuksi tuulisella säällä. Ihan vain siksi, että sen runsaasti kellotettu helma nappaa pienimmänkin vireen itseensä ja saa kantajansa näyttämään sievästi siltä, kuin olisi pieniin päin.

 

Onneksi on kuitenkin se kolmas kohta eli ketä kiinnostaa. Ei ketään. Hiukset nyt on aina sekaisin ja ehkä te ette nyt mene heti olettamaan, että meikäläinen olisi pamahtanut paksuksi.

 

 

TOPPI KAPPAHAL VINTAGE STORIES/ FARKUT ORSAY/ LAUKKU BIKBOK/2NDHAND/ ESPRADILLOKSET* LINDEX/

*ostettu blogin kautta saadulla lahjakortilla

 

Mä olen muuten täysin rakastunut tähän uuteen, näissä kuvissa harmillisen epäkuvaukselliseen toppiini. Olin hypistellyt sitä useasti, sovittanutkin kahdesti, mutta kieltänyt itseäni tuhlaamasta harvoja pennosiani.

 

Sitten satuin samaan aikaan ostoksille kummitätini kanssa. Ja sattumalta tuo toppi vapautui varauksesta viisi minuuttia myöhemmin, kun olin kysellyt sen perään. Täti Tomera tunki minut sovituskoppiin ja marssi sen jälkeen toppi kourassa kassalle.

 

En valita, kiitän ennemminkin, niin kaunis vaatekappale tuo on. En tiedä olenko enemmän viehättynyt selän leikkauksesta, jolla voi lämpimänä päivänä vilauttaa kaistaleen alaselkää vai miehustan kaarrokkeeseen käytetystä pitsistä. Tai en ehkä halua edes päättää.