TIME IS FLYING

Vanha viisas toteamus siitä, että aika kuluu nopeammin kun on hauskaa, tuntuu taas kerran pitävän paikkansa. Tällä kertaa on ollut ihan mielettömän mukavaa ja aika puolestaan, se voisi mun puolestani vaikka pysähtyä. Sillä tässä ja juuri nyt on oikein hyvä olla. 

Tajusin etten ole kaivanut kameraani esiin viikkoon, tietokoneen kantta olen raottanut vieläkin vähemmän. Siksi mulla olisi asukuvaa jostain toissaviikolta. Silloin oli niin mukavan lämmintä, että saattoi jättää takin huoletta kotiin pölyttymään ja kääräistä lahkeet niin, että nilkat pääsivät nauttimaan kevätauringosta. Tänään puolestaan vetäisin villakangastakin niskaani ja otin vastaan niin räntä- kuin vesisateetkin, kun tallustin ensimmäistä kertaa pitkään aikaan Tikkurilaan koulunpenkkejä kuluttamaan. 

Mutta niin, se asu. Ei mitään uutta, eikä mitään ihmeellistä.

JAKKU Y.A.S/ REPPU* MONKI/ NAHKAPÖKSYT, LOAFERIT JA TOPPI H&M/ KAULAHUIVI ZARA/ AURINKOLASIT* CELINE/

*saatu blogin kautta 

Nahkaiset legginsit ja skarppi jakku näyttää muuten todella oudolta meikäläisen niskassa, nyt kun katselen näitä kuvia jälkeenpäin. Saattaapi johtua siitä, että olen taas kulkenut muutaman viikon löysissä revityissä farkuissa, slipareissa ja laatikkomaisessa villakangastakissa. Tarvii koittaa hypätä tämän viikon aikana vielä kameran eteen ja kuvauttaa tämäkin komeus.