NEW FAVORITE

Tiedättekö, kun on sellaisia vaatekappaleita, jotka muuttaa koko olemassa olevan vaatekaapin ihan uuden näköiseksi? Sellaisia, joiden kanssa se ryönäisinkin collegepusero näyttää mielenkiintoiselta ja viime sesongin sandaalit upouusilta. Mulle se vaatekappale oli tällä kertaa villakangastakki, jonka ongin muutama viikko takaperin Natan kirppiskasasta

 

Itseasiassa tämäkin takki on toisaalta vähän out. Vähän out noiden tekonahkaisten hihojen takia, todella in tuon kuparisen värin ja minimalistisen leikkauksen ansiosta. Ison peukun annan myös lasketulle olkalinjalle ja mukavan skarpeille kauluksille.
 

TAKKI CUBUS/2NDHAND/ HOUSUT H&M/ PAITA* LINDEX/ LAUKKU ZARA/2NDHAND/ BALLERINAT H&M/2NDHAND/

 

Takki on ollut hyvää kaveria niin värikkäiden hameen helmojen, revittyjen farkkujen kuin mustien pillifarkkujenkin kanssa. Eilen yhdistin sen jälkimmäisiin ja miksailin sekaan kaikkea muuta, mitä olin kiireessä pakannut reppuuni muutama päivä aikaisemmin. Ei ehkä kovin harmonista, mutta mitäpä tuosta.