INSPIRATION RACK

Oletteko te jo keksineet itsellenne univormun kesää varten? Mulla se on tuntunut muotoutuvan aika selväksi ihan jo muutaman lämmöllä hellivän päivän perusteella. Löysää kuviollista housua, spagettiolkaimia, kevyitä jakkuja tai neuleita, rikkinäiset boyfriend-farkut. Asusteita hillitysti. Mielenkiintoiset kengät, yksi koru tai etninen yksityiskohta tuntuu riittävän. 

Samanlaisia asioita katselin myös tasan viikko sitten Lindexillä, kun kasasin rekkiin valmiita asukokonaisuuksia, joiden toivoin sekä henkivän ajan trendejä että inspiroivan ihmisiä yhdistelemään ennakkoluulottomasti. 

Ensimmäisessä kokonaisuudessa on yhdistelty tummansiniset boyfriend-farkut kuviolliseen jakkuun ja keltaiseen, ohut olkaimiseen toppiin. Toisessa hiekkainen t-paita ja neule ovat saaneet kaverikseen kuviolliset trikoohousut. Kolmannessa upeilla yksityiskohdilla koristeltu biker sekä tummansininen, midi-mittainen mekko. Neljännessä keltainen neule, t-paita, ruudulliset housut ja statemet-koru. Viidennessä vaaleansininen college on yhdistetty printtihousuihin. Kuudennessa puolestaan harmaa college, siksak-kuvioinen minihame ja ohut kaulakoru. Ja rivin päässä hiekkaiset pillifarkut, valkoinen, spagettiolkaiminen toppi ja kaunis kimono. 

Väripaletti on minulle hyvin yllätyksetön, mutta minusta ihan mielettömän kaunis. Kirkasta keltaista, murrettua vaaleansinistä, hiekkaa ja farkkua. Printit kaikessa muodossa nyt miellyttävät minua aina, mutta tiedän, että niitä on helppo vierastaa. Siksipä toivonkin, että yhdistelyistäni oli apua edes jollekkin.  

Sain muuten kiitokseksi visiitistäni lahjakortin, jonka kulutin uusien kesävaatteiden ostoon. Mukaani lähti kuvissakin näkyvät leoparditossut, spagettiolkaiminen raitatoppi, pikkumusta kesän juhlia varten sekä eilisessä postauksessa näkyneet kuviopöksyt. Kaikki oikein kivoja nekin, vaikka täytyy myöntää, että Forssan valikoima oli huomattavasti parempi. Joku malttamaton(tai helteessä koko päivän hikoillut) vaan päätti kuluttaa sen jo täällä Helsingissä.