INSPIRATION ON MY OWN CLOSET

Joskus inspiraatiota tarvitsee etsiä lähempää kuin ehkä haluaisikaan. Siispä meikäläinen selasi viime vuoden toukokuun kuva-arkistoja siinä toivossa, että löytäisin uutta paloa niihin jo vaatekaapissa hengaileviin vaatekappaleisiin. Suosittelen moista selailua muillekkin. Tapahtuu se sitten virtuaalisesti niin kuin meikällä vai ihan fyysisesti siellä vaatekaapin syövereissä.

 

 

Musta tuntuu, että mun vaalean liilat puolipellavaiset kuviopöksyt ansaitsevat taas ulkoilutusta, ehkäpä mokkarotsi kaverinaan ja tuo alimman kuvan hame, sekin näyttää aika mahtavalta. Yltiöpäinen asustaminen puolestaan näyttää jotenkin tunkkaiselta, joten taidan edelleen pitäytyä yhden rannekorun taktiikassani.

 

Nyt oikein vähän harmittaa, että hengailen tällä hetkellä Forssassa repussani ainoastaan harmaata collegea ja risaista farkkua. No kotona sitten taas voisi koittaa iskeä noiden astetta värikkäämpien juttujen kimppuun!