HI BABE, IT’S GETTING DARK IN HERE

Näky oli aika komea, tässä muutama päivä sitten Hermannin lähettyvillä. 

En tiedä oliko komeampaa taivaanrannan maalannut auringonlasku vai kaksi räkänokkaa, jotka väkisin tärisivät kylmässä sitä väijymässä, jossain läheisen metsän kalliolla. Vielä komeampaa siitä teki se, että meikäläisellä(ja oikeastaan kyllä seuralaisellakin) oli toisessa käsipuolessa kamera. Enpä muista, koska sitä olisi viimeksi tullut kannettua mukana, muuta kuin asujen kuvaamista varten. Voisi jopa ottaa tavaksi. Mieluummin sitä selailee omia kuva-arkistojaan, jos siellä on upeita auringonlaskuja, eikä vaan aina sitä omaa pärstää. 

Uutta kuvissa on muuten nuo räiskyvän väriset lenkkarit, jotka mitä luultavimmin on tarkoitettu sisäkäyttöön, mutta jotka on kyllä nyt vihitty ihan vain kaupunkikävelyyn. Nappasin ne mukaani reilu viikko sitten neiti Tolmatsovan kirppiskasasta muutaman muun huippujutun lisäksi. Niistä lisää vaikka myöhemmin, kun saan nakitettua itselleni kuvaajan jostain.