FASHION PLAYGROUND

Ihaileva huokaus. Se oli minun reaktioni, kun noin viikko takaperin avasin Essien paketin, joka sisälsi tämän kevään limited edition-kokoelman. Kuuden sävyn joukko (yksi ehti karkaamaan jo parhaan ystävän mukaan, se oli sellainen kaunis fuksia) oli niin silmää hivelevän seesteinen, että kiireessä lakkasin kynteni tuolla laventelisella vaalean sinisellä(vaikka mun itseasiassa piti olla jo jossain ihan muualla) ja innolla odotan jo sitä, että pääsen testailemaan muita. 

Nämä pirulaiset kun vaan tuntuvat pysyvän hyvinä ihan liian pitkään ja minä nöösi en raaski pyyhkäistä niitä väkisinkään pois. Siispä odottelen vielä hetken ja sitten kastan sormenpääni tuohon ihanaan vaaleaan minttuun, joka tottelee nimeä fashion playground. 

Kynsilakat saatu blogin kautta 

Pastellit, ja kynsilakat nyt varsinkin, on oiva keino päivittää oma ulkoasunsa hieman freesimmäksi. Mun talviset asukokonaisuudet ainakin lennähti keväiseen lentoon heti, kun sipaisin kynsiini jotain muutakin kuin mustaa. Tai näin mä ainakin itselleni uskottelin. 

Mikä teidän tämän kevään lemppariväri on? 

Mä taidan kallistua erilaisten utuisten ja vaaleiden sinisten puoleen.