ASUS TRANSFORMER BOOK T100/ PART 2

Toivon, ettei dementia ole iskenyt, ja muistatte edelleen muutama päivä sitten julkaistun postauksen, jossa hehkuttelin lainaan saatua ASUS Transformer Book 100:sta. Lähdin mukaan Indiedaysin ja ASUSin kampanjaan ja pääsin yllättymään oikein iloisesti. 

Viimeksi kirjoittelin siitä, kuinka paljon laite on helpottanut meikäläisen bloggaamista ja tällä kertaa keskitytäänkin sitten siihen kaikkeen muuhun mihin tuota läppäriä käytän. 

Loogista, eikö vaan? 

Mä olen tosiaan elellyt tässä viime vuodet pelkästään syntisen painavan mutta kauniin Vaio-vauvani kanssa, ja vaikka siitä muuten pidänkin kovasti, niin täytyy myöntää, että availen sen kantta suhteellisen harvoin. Lähinnä hoitelen sillä bloggaamiset, laskujen maksamiset ja noh, se siitä. 

Kevyen ja näppärän tabletin myötä olen siirtynyt nykyaikaan aika monen asian suhteen. Kotona hengaillessa taustalla soi jatkuvalla syötöllä meitsin lemppareita, sillä olen ladannut itselleni ensimmäistä kertaa elämässäni Spotifyn. Kyllä, olen auttamattomasti myöhässä. Olen myös tutustunut entistä paremmin nettitelkkareiden ihmeelliseen maailmaan ja viettelen silmät ristissä päivän viimeisiä tunteja peiton alla katsellen laatuviihdettä nimeltä Klikkaa mua. Lemppariblogitkin näyttää kummasti paremmalta tabletissa kuin puhelimen näytöltä tiiraillessa. 

Kaikista parasta kaikessa taitaa kuitenkin olla se, että tuon akku kestää ilmiömäiset yksitoista tuntia. Jep, luitte oikein. Tuon kanssa voisi siis kevyesti suhata esimerkiksi junalla Pohjois-Suomeen ja viihdyttää itseään muullakin kuin eväsleipien syömisellä. Allekirjoittanut ainakin kiittää, varsinkin kun tulee istuskeltua päivässä useampia tunteja busseissa, junissa ja ratikoissa. Tuo on niin kivan kokoinen, että sen kehtaa vetäistä esiin oikeastaan missä vain. 

Ja niin muistuteenpas uudestaan, että lähimmän jälleenmyyjäsi löydät täältä!(CLICK!) niin ja ASUSin löydät myös facebookista(CLICK!).