WELCOME TO THE JUNGLE

En keksi tähän hätään montaa parempaa asiaa, kuin tuo sälekaihtimien välistä sisään tunkeutuva aurinko. Se sama, joka muistutti mua tällä viikolla siitä, että miksi ikkunat kuuluu pestä keväällä ja miksi asuntoni nurkassa on nököttänyt koko talven käyttämättömänä massiivinen tuuletin. 

Se myös lämmitti mukavasti, kun makoilin muutama päivä sitten keskellä mattoani ja venyttelin tätä piinaavaa selkääni. Siinä samalla tajusin, ettei meitsin maailmankartta-kuvat päässeet koskaan tänne asti. 

Asia siis korjattu. 

Tuo oikealla komeileva eläinprinttikin on muuten ostettu samaisesta Papershopista. En ole nyt vain ollenkaan varma siitä, miten se tuonne sopii. Luulin sen olevan samaa sävyä kuin tuo Katie Scottin kasviakvaarioni(??), mutta se taittaakin huomattavasti enemmän vaaleanpunaiseen. 

Hmph, mitä mieltä te? Mä alan vähän kallistuun siihen, että tuo lähtee kiertoon.