VANS GIRL

Minäkin kävin viime viikolla moikkaamassa neiti Tolmatsovaa Cape Universalin ystävämyynneissä. Menin sinne ajatuksenani hakea uudet tossut kevääksi, mutta poistuinkin ovesta kahden valtavan muovipussin kanssa. Hupsista. En ole ihan varma mitä tapahtui, mutta oi voi kuinka ihastuttavia nuo kaikki ovatkaan. 

En olettanut olevani mallikappalekokoa, mutta onneksi uskaltauduin pukukopin puolelle näiden kahden collegepaidan kanssa. Vansin paidassa raglanhihat on saaneet koristeekseen supermakeen printin, joka yllättäen miellytti meikäläisen silmää oikein kovasti. Mä olen itsepäisesti ajatellut yhdistää tämän johonkin kevyesti kellotettuun hameeseen ja nahkatakkiin. 

Oikeanpuoleinen, Colour Wearin college puolestaan on joku meikän märkien päiväunien ruumiillistuma. Siinä yhdistyy pyhä kolminaisuus: college, leokuvio ja täydellinen tumman harmaa sävy. Siis ne kolme asiaa, mitä tunnun himoitsevan jatkuvalla syötöllä vuosi toisensa jälkeen. 

Vansilla on kasapäin mitä ihanempia reppuja, mutta mä en kehdannut raahata kotiin kuin yhden. Tuo oli jotenkin niin minun näköiseni, kevyesti kiiltävästä materiaalista aina vihertävään värimaailmaan asti. tarvitsee testata tän koulukelpoisuus lähipäivinä. Ainakin olkaimet ovat miljoonasti mukavemman tuntuiset kuin jo omistamissani. 

Mut on asetettu johonkin epäviralliseen bombereiden ostokieltoon, mutta tätä ei musta oikeastaan edes lasketa. Koska a) tää on aivan todella kaunis ja b) enhän mä tavallaan ostanut tätä. Tämäkin Vansin mallistoista. 

Ja löytyhän niitä tossujakin! Mun lättäjalkani oli juuuuri ja juuri liian pieni niihin kaiken kirjaviin sampleihin, mutta ehkäpä nää mustat onkin enemmän mun juttuni. Mustat slip-onit oli listani kärkipäässä ja ne onneksi löytyikin, nuo ysäritennarit oli puolestaan todella spontaani veto. Mutta onneksi otin ne mukaani, sillä olen niihin jo ihan naurettavan kiintynyt. En tiedä johtuuko se sitten tuosta äänestä, joka syntyy, kun tarranauhoja availee. Singauttaa ainakin minut sekunnissa takaisin lapsuuteen. Enää pitäisi saada sellaiset astuessa vilkkuvat pohjat. 

Ja spontaanista puheen ollen….

….moikka mun uusille lippiksille. Meinasin tänään jo poistua toinen noista päässäni himasta, mutta jänistin ulko-ovella. Kyllä mää nää vielä kesytän kaupunkikäyttöön, ihan vaan vaikka sen takia, ettei joka tytöllä oo noin makeeta Star Wars-lippistä! 

Kävikö teistä joku hamstraamassa Vansia kesän varalle?