THREE TIPS

Olenko ainoa kenen garderobi tai kuontalo näytti talven jäljiltä hillittyjä kulahtamisen merkkejä? Tukka-asiat on jo hoidossa ja vaatteitakin olen kovasti koittanut päivitellä sellaisilla yksittäisillä hankinnoilla tämän kevään trendeihin sopivammaksi. 

Jos joku on kuitenkin asian kanssa edelleen hätää kärsimässä, heitän muutaman vinkin, joiden avulla voisi saada vähän helpotusta tilanteeseen. Vinkit ovat ärsyttävän pääkaupunkiseutu keskeisiä, pahoittelut siitä! 

Ensimmäisenä pakko hehkuttaa Cape Universalin ystävämyyntejä, jotka meikä viime kerralle missasi törkeästi kipeänä ollessaan, mutta tällä kertaa ajattelin olla kärppänä paikalla hamuamassa kevättossuja itselleni. Vansin sliparit kiinnostelee kovasti ja mieluiten jollain ärtsyllä printillä tehostettuna. 

Lisätietoa tapahtumasta voi tsekkailla TÄÄLTÄ(CLICK!). Siellä on listattuna mm. myynnissä olevat merkit ja mestan aukioloajat!

Toiset ystävämyynnit ovatkin sitten hieman eri maata, nimittäin uudenmaankadulla sijaitseva Miun shop myy pois varastosta SS 14 mallikappaleitaan! Itse en taida olla ihan mallikappale kokoa, mutta huvittaisi silti käydä paikan päällä kurkistamassa, että mitä kaikkea ihanaa oikein on tarjolla. 

Mä itse pidän paljolti Miun suunnittelija Ilona Hyötyläisen naisellisesta mutta pelkistetystä otteesta. Jotenkin näen noissa vaatteissa ehkä paljolti sitä, mitä mä itse luulisin tekeväni, jos joskus lähtisinkin luovimaan uraa eteenpäin suunnittelijana. 

Ja kolmantena pikku sysäys niille, jotka ovat huokailleet meikäläisen lyhentyneen kuontalon perään. Meitsin yhteistyökumppani Johanna ja muut PIN UP hair roomin tytöt ovat heittäneet ilmoille kevättarjouksen uusille asiakkaille, jonka johdosta hinnoista on viilattu pois muutama kymppi. Ei hassumman hintaista ollenkaan, varsinkin kun suhteutan siihen, että mulla on tainnut olla yhteensä noin viisi huonoa hiuspäivää sen jälkeen kun kävin viimeksi Johannan käsittelyssä! Tarjous on käytettävä huhtikuun loppuun mennessä, joten hop hop aikoja varailemaan. Yhteystiedot löydätte kätevimmin TÄÄLTÄ(CLICK!).