SIMPLICITY

Huilitauko tietokoneesta onnistui kuin itsestään, kun sain vieraakseni yhden maailmanmatkaajan muutama päivä takaperin. Selän parantuneesta hyvinvoinnista en ehkä menisi puhumaan, mutta ainakin mieli tuntuu levänneeltä. Se kumma vaikutus niillä auringonlaskujen kyttäämisellä bloggerin sijaan taitaapi olla.

 

Nyt mä ajattelin hieman luistaa ja tulla heittämään vain pikaiseen kuvan uudesta lempikorustani, ennen kuin menen santsaamaan toisen kupin kahvia ja koitan herätellä itselleni aamiaisseuraa. 

Mutta se koru. Se on muutaman euron arvoinen ostos Bik Bokin alehyllystä. Hipelöin sitä muutama viikko takaperin, kun kävin moikkaamassa Ainoa, ja se jäi kaihertelemaan mieleni perukoille. Hirveän hyvää shoppausvinkkiä tästä tuskin saa, kun se oli tosiaan aletarralla koristeltu, mutta tahdoin vain havainnollistaa sitä, miten se mieli taas muuttuu. 

T. Pauliina, jonka korupuu on täynnä toinen toistaan näyttävempiä ja kreisimpiä kaulakoruja ja rannekoruja, jotka tällä hetkellä näyttävät aivan naurettavan yliampuvilta.