OOPSIE PART 5123

Hupsista, sinne suhahti pääsiäinen. Saavuin juuri Hermannin kotikolooni samalla kyydillä muutaman kaverin ja heidän suloisen pörröisen koiravauvansa kanssa. Tavoitteeni oli olla mielettömän levännyt ja valmiina puristamaan kevään opiskelut päätökseen, mutta olenkin lähinnä valmiina heittäytymään omaan sänkyyni, oman peittoni alle. 

Sillä enhän mä osannut taaskaan vaan olla. Käväisin vanhan työpaikkani puutarhan avajaisissa, hieman jakamassa tietouttani ja nautiskelemassa vanhasta mukavan leppoisesta työympäristöstä. Istuskelin tunteja kahvipöydässä sukulaisten kanssa, joita olin jo ikävöinyt. Ja peuhasin pikkusiskoni kanssa, jota olin ikävöinyt vielä miljoona kertaa enemmän. Ystäviä tietenkään unohtamatta. 

Mun piti myös tunnollisesti ottaa itselleni aikaa blogin päivittelemiseen, olin jopa muokannut itselleni kasoittain kuvia valmiiksi, mutta tielle tuli muutama pieni este. 

Ensimmäiseksi mainittakoon torstaiaamu. Muutaman viikon vaivannut selkäkipu eskaloitui yksinkertaisuudessaan siihen, etten kyennyt nousemaan sängystä kuin noin kymmenennellä yrityksellä ja muutaman tuskaisen kyyneleen jälkeen. Alistuin siis vihdoin kohtalooni ja marssin kiltisti naprapaatin pakeille, joka lievästi painiliikkeitä muistuttavilla otteilla sai suurin piirtein naksauteltua selkärankani normaaliin kuntoon. Ongelman syyksi paljastui tietokoneella oleilu, josta saan lämpimästi kiittää sekä blogiani että koulumme kevätlukukautta, joka on ängetty täyteen uusien tietokoneohjelmien opettelua. 

Siispä oli varmaankin ihan hyvä, että Forssaan raahaamani läppäri päätti lopettaa samana aamuna toimintansa ja pakotti meikäläisen pitämään hieman taukoa tietokoneella istumisesta. Katsotaan mihin tää selkäkipu tästä oikein etenee, tällä alkavalla viikolla ajattelin kuitenkin keskittyä enemmänkin joogassa käymiseen kuin läppärin ääressä istumiseen. 

Mutta niin, antakaa mulle anteeksi, että jaan nyt tähän hätään vain muutaman kollaasillisen instagramiin tallennettuja kuvia. Ajattelin nyt venyttää selkärankani koko pituuteensa, keittää pannullisen teetä ja mennä nauttimaan omasta sängystäni ja ehkäpä jostain hyvästä kirjasta. 

Toivottavasti teillä on takananne levollinen&mukava pääsiäinen tai ainakin hieman kivuttomampi.