LE WEEK-END

Ruonosuonessa on ollut joku pahanlaatuinen tukos jo useamman päivän verran. Olen pyöritellyt sanoja ympäriinsä, hakannut näppäimistöä hieman epätoivoisesti, mutta nyt ei vain synny mitään järkevää sisältöä. 

Sanottakoon silti, että olen kulkenut typerä, mutta onnellinen virne naamallani sunnuntaista asti, jolloin nämä tihkusateiset kuvatkin otettiin. Silloin vetäisin niskaani uutta Vansia ja raahasin kandinsa kanssa kamppailevan Tissarin lepuuttamaan aivojaan elokuvateatterin pehmoisille penkeille. Mentiin hieman huonoon aikaan paikalle ja valittiin vain seuraava elokuva listalta. Se oli nimeltään Le Week-End ja se oli samaan aikaan yksi sydäntälämmittävimmistä ja viihdyttävimmistä elokuvista, jota olen hetkeen nähnyt. Onnellinen virne ei ollut elokuvan ansiota, mutta olisi hyvin voinut olla, sen verta kevyeksi se mielen sai. 

NEULEPAITA+TOTEBAG+KAULAHUIVI H&M/

 LEGGINSIT 2NDHAND/ RUUTUBOMBER+TENNARIT VANS/

Elokuvan jälkeen jatkettiin matkaamme noilla sateisilla kaduilla ja nuuhkittiin Helsinkiä. Se tuoksui niin ihanan raikkaalle ja keväiselle, että meikäläisen suu levisi vieläkin leveämpään hymyyn. Tai saattoi sillä Emmin seurallakin olla jotain vaikutusta.