IF IT MAKES YOU FEEL GOOD

Mä olin aikeissa missata kaikki tämän viikolopun riennot, mutta tulinkin eilen toisiin aatoksiin. Siispä tänään ennen töihiin menoa en makoillutkaan kirjan kanssa sängyssä, vaan tein ennakkoon hieman juhlavalmisteluja. Tai en tiedä voiko niitä nyt niin valmisteluiksi kutsua, mitä nyt tein suihkun päätteeksi ylimääräisen kasvonaamion, lakkailin hilettä kynsiin ja vaihdoin vartalovoiteen ihanan tuoksuiseen vartaloöljyyn. 

Niin ja kaivoin tietenkin vaatekaapin perukoilta korkkaamattoman paljettimekon ja nahkaisen pikkulaukun. Juhlapukeutuminen on niin kaukana meitsin mukavuusalueesta, mutta mustissa harvoin tuntee itseään mitenkään kovin kiusaantuneeksi. Siispä näillä mennään tänään. 

MEKKO ZARA/2NDHAND/ RANNEKORU* IDEAKORU/ NAHKALAUKKU H&M/ NILKKURIT PREMODA/2NDHAND/ HUULILAKKA CATRICE/ HUULIPUNA LUSH/ 

KYNSILAKAT* ESSIE & IHONHOITOTUOTTEET* No7

*saatu blogin kautta

Nyt tosiaan kipin kapin Teurastamolle päin, jossa on jo muutaman tunnin juhlittu Aussien blogigaalan merkeissä. Toivottavasti ovat säästäneet mulle lasin skumppaa(bissekin kelpaa) ja se pääsyy eli ihanat naiset eivät ole ehtineet vielä karata paikalta. 

PS. Kamera jäi muuten kotiin, kuvakuulumisia tulee mitä luultavammin siis instagramin puolelle. Meitsiä voi edelleenkin seurata siellä nimellä @piukkuu.