HALF BUN

Mun unenlahjani ovat olleet tapetilla ennenkin ja ehkä vähän turhankin useasti, mutta pakko todeta, että onnistuin jälleen kerran eilen nukkumaan hieman pidempään, kuin mitä mun piti. Siispä kiireessä heitin päälleni vain ensimmäiset mukavan näköiset vaatteet ja kietaisin puolet tukasta sotkuiselle nutturalle. 

Ei ehkä mikään edustavin ulkomuoto, mutta kyllä noilla muutaman tunnin kaupungilla pyöri. Ja kun oli tarjolla sellainen harvinainen herkku kuin kuvaaja, tällä kertaa Sara, oli pakko käyttää tilaisuus hyväksi. Kameraan ei näköjään kiinnostanut katsoa ollenkaan, tsemppaillaan sen kanssa sitten ensi kerralla. 

TAKKI OLSENSxBIKBOK/ REPPU* MONKI/ PAITA GINA TRICOT/2NDHAND/ 

HOUSUT* PIECES/ SLIPARIT* VANS/ 

*saatu blogin kautta 

Sivulle tapittava katse saattoi kyllä myös johtua kuvaajani tiukasta käskystä esitellä päässä keikkuvaa pikku nutturaa. Haaveilin tyylistä pitkillä hiuksilla, mutta näytin totaalisen typerältä useammista yrityksistä huolimatta. Tällä lyhyemmällä puolestaan tyyli toimii, kunhan lopputulos on tuollainen sopivan huoleton. Ja huoleton nyt taitaa yleensäkin olla se avainsana, kun kuvailen omaa tyyliäni.