GRUMPY

Tiedättekö mikä on myrtsi? 

Myrtsi on sellainen henkilö, joka on juuri viettänyt viisi päivää hymy korvissa ja sitten tiputettu karusti takaisin arjen pyöritykseen. Myrtsi on vähän hämmentynyt, varsinkin, kun meinaa vahingossa olla iloinen sadepäivästä, bussissa istumisesta kirjan kanssa ja naisista, joita näki samalla kun hamstrasi itselleen kassi kaupalla Vanssia. Mutta ennen kaikkea, myrtsi haluaa aina hetken aikaa olla myrtsi. Ihan muutaman päivän vaan väännellä naamaansa nurin päin ja nukkua kotona sohvalla, koska ei jaksa raahautua sängyn puolelle. 

Paljon rakastettu sivupersoonani vieraili tällä kertaa Hermannissa vain muutaman päivän, mutta onnistui silti tallentumaan kamerani muistikortille. Ei edes linssin takana vitsaileva Mimmi naurattanut, kun teki mieli olla allapäin. 

TRENSSI MONKI/ COLLEGE H&M/ HOUSUT* PIECES/ REPPU TOPSHOP/ 

PIPO* OBJECT/ BOOTSIT VAGABOND/2NDHAND/ 

*saatu blogin kautta

Mutta ei huolta, täällä kuljetaan taas pää pystyssä. 

Tai pää tyynyssä, miten sen nyt ottaa. Nukuin viime yönä meinaan niin makoisasti kellon ympäri, ettei sitä oikein voi edes mököttää vaikka tahtoisikin. Sen sijaan herättelin itseni raukeasti kahvin sekä hyvän kirjan voimin ja tekemällä suhteellisen perusteellista kevätsiivousta sadepäivän kunniaksi. Ja nyt, nyt ajattelin kiskaista vaatteet niskaan ja lähteä sateenvarjo kourassa elokuvateatterin 

PS. tiedostan, että Myrtsillä voi myös viitata Vantaan ah-niin-ihanaan Myyrmäkeen. Mun ainoa kosketus tuohon naapurikaupunkiin on kuitenkin rajoittunut Tikkurilassa sijaitsevan koulurakennukseni seinien sisäpuolelle.