DUDE LOOKS LIKE A LADY

Saanhan syyttää tämän hetkistä katumuotia siitä, että pukeudun kuin ketä tahansa amiksessa autoja rassaileva miehenalku? Risaiset farkut, suuret collegepaidat, bomberit ja tennarit vaan tuntuvat tällä hetkellä paremmalta päällä kuin ne iänikuiset kukkaprintit. 

Toivon oranssin huulipunan ja massiivisten arskojen pelastavan tilannetta tarpeeksi paljon. 

BOMBER H&M/ FARKUT ORSAY/ COLLEGEPAITA 2NDHAND/ 

NAHKALAUKKU VERY BY VERO MODA/2NDHAND/ TENNARIT CONVERSE/ 

AURINKOLASIT* CELINE/

*saatu blogin kautta 

Tänään taitaakin olla lyhyestä virsi kaunis. Olen tuijotellut tietokoneen näyttöä lasittunein silmin jo viitisentoista minuuttia, mutta pää ei tunnu toimivan. Taidan kammeta väsähtäneen itseni ja tuon hedarin takia valtavalta tuntuvan pääni nyt peiton alle nukkumaan. Uusi yritys huomenna!