COUPLE FAVORITES

Muistan kohkanneeni tässä taannoin, että uuden tukan kanssa ei ole tullut vielä juuri ollenkaan hiuskriisejä. No ei ennen tätä viikkoa. Tällä viikolla oon tuskaillut lähinnä sen kanssa, että miten nopeasti tää fleda tuntuu tällä hetkellä oikein ottavan mittaansa takaisin. Tyvikasvua puskee ulos sitä vauhtia, että oikeasti meinasin saada slaagin, kun tajusin tuijottavani jälleen vaaleaa hiuskaistaletta, kun olen aika varma että värjäsin sen juuri, hmmm, kolmisen viikkoa sitten?

Huonoin hiuspäivä taisi osua maanantaille, kun treffasin Mimmiä nopeasti neidin palaverin jälkeen. Nopeasti olin myös poistunut kotoolta. Sutaisin pikaisesti korallista huulipunaa ja kiskaisin kaikkea epämääräisen mustaa tai harmaata niskaani. 

Ja jalkaan tietysti uudet ysäritennarini. Käytin niitä alkuviikosta niin ahkerasti, että sain mukavat pikku hiertymät. Milloin sitä oikein oppii, että uusien kenkien kanssa kannattaa ottaa suhteellisen rauhallisesti? Ei ikinä, veikkaisin mä. 

TOPPI CUBUS/ HOUSUT* ONLY/ NEULETAKKI GINA TRICOT/ 

LAUKKU H&M/ TOSSUT* VANS/ 

*saatu blogin kautta tai ostettu blogin kautta saadulla lahjakortilla

Tossulemppareiden lisäksi asusta löytyy toinen tämänhetkinen jumitusvaate. Ostin tuon mustan naruolkaimisen topin muutama viikko sitten kympillä ja muutin siihen heti seuraavana päivänä asumaan varmaan viikoksi putkeen. Mutta kun se sopii yhteen ihan minkä kanssa tahansa. Mustien pillipöksyjen ja farkkupaidan sekä revittyjen boyfrendien ja pörröneuleen kanssa. 

Jälkimmäisestä ajattelin tehdä jonkinlaisen variaation nyt ja suunnata nokan kohti duunia. Tai ensin taidan kuitenkin paistaa valtavan banaanipannarin ja hörppästä vielä yhden kupin oikein vahvaa kahvia.