CHEER UP BABE

Nämä kuvat otettiin maanantaina Emmin toimesta. Oltiin juuri kuluteltu useampi tovi vihreällä sametilla päällystetyn, elämää nähneen sohvan pehmusteilla ja kilistelty siidereitämme maanantaille. Sillä tavalla siitä aivan kusisesti alkaneesta päivästä tuli ihan mahtava.

 

Olin juuri saanut kuulla, ettei mun naamaani kaivata enää työpaikalle, jossa ehdin tunnollisesti hoitaa hommani kuukauden ajan ja tajunnut, että mä olen jälleen samassa lähtöpisteessä: työtön opiskelija.

 

Onneksi törkeän hintainen alkoholiannos, käpöttely aurinkoisella Roballa mahtavan mimmin kanssa ja järjettömän kokoinen pussi irtokarkkia käänsi maailman taas ihan ympäri. Tajusin, että mulla on hyvä olla ilman työpaikkaa, joka aiheuttaa mulle sellaista stressiä, jota työpaikasta ei kuuluisi tuntea.

 

Siispä otin käyttööni vienon hymyn. Se tuntuu toimivan aina.

  

TAKKI ZARA/ FARKKUPAITA GINA TRICOT/

KAULAHUIVI H&M/ REPPU + SLIPARIT* VANS/

*saatu blogin kautta

 

Vieno hymy koitti pyrkiä esiin myös asukuvissa, mutta ei ihan onnistunut. Ehkä se olisikin ollut vähän ristiriitaista, kun löysin taas punavuoren rähjäisimmän porttikongin, johon sulaudun uskomattoman hyvin tuon ainaisen spurgu-lookkini kanssa. Mutta toisaalta, hymystä viis, kun pääsin läpi taas tästäkin suosta pää pystyssä. Eilen ja tänään maailma olikin jo mielettömästi aurinkoisempi paikka elää.