VANS STORE HELSINKI

Mun hajamielisyys on toisinaan sitä luokkaa, että pistää miettimään liikkuuko mun pääkopan sisällä, no…oikeastaan mitään. Tällä kertaa ei ole tapahtunut mitään maata mullistavaa tai edes facebook-päivityksen arvoista, mitä nyt unohdin postailla teille kuvia toissa lauantain riennoista. 

Kävin silloin meinaan imaisemassa kitusiini muutaman bissen(liikaa) Forumiin juuri avatussa VANS Storessa, ihastelemassa tatuointeja, makeita tossuja&asusteita sekä tietty hengailemassa kivojen muijien kanssa. Tuo uusi myymälä on muuten kaikessa komeudessaan aika makea(niistä itse Vansin tuotteista nyt puhumattakaan) ja henkilökunta niin leppoisaa, että suosittelen piipahtamaan jos ootte jossain hoodeilla. Liike löytyy Forumista siitä Simonkadun puoleisen sisäänkäynnin vierestä! 

Paikka oli niin piukassa porukkaa, että itse tossuja oli hieman haastavaa kuvailla, mutta tuolla oltiinkin enemmän nauttimassa kivan letkeästä tunnelmasta ja mukavista ihmisistä kuin sovittelemassa kuteita niskaan. Mä muuten koin hirveän asukriisin lähtiessäni himasta, sillä ajattelin olevani lauantai-iltana alipukeutunut, jos olisin lähtenyt kaavailemassani ylisuuressa ruutupaidassa ulkomaailmaan. Sen sijaan tunsin itseni kevyesti ylipukeutuneeksi, mutta sama sen kai niin väliä on. 

FARKKUJAKKU + NAHKAPÖKSYT + LAUKKU H&M/ TOPPI MONKI/ SLIPARIT VANS/


Nyt aattelin imaista itseeni palasen tuota rentoa tunnelmaa parin viikon takaa, käväistä suihkussa ja mennä sitten iltavuoroon leppoisin mielen. Oon kevyesti innoissani siitä, että a) saan itselleni seuraa Helsinkiin täksi viikonlopuksi ja b) ajattelin juoda huomenna ihan surutta pullon valkkaria hyvässä seurassa. Toivottavasti tekin alotatte viikonlopun kivoissa merkeissä!