STOP WATCHING TV

Mahtavaa maanantaita mimmit! Päivä on ollut tähän mennessä ihan uskomattoman hyvä, lieneekö syynä Helsinkiin kunnolla paukahtanut kevät vai mikä, sitä en tiedä. Ja mahtavissa merkeissä ajattelin sitä jatkaakin. Isken kohtapuolin iltapäiväkahvit tulille ja sen jälkeen taidan pakata salikassini ja marssia pitkästä aikaa rääkkäämään kroppaa oikein pitkän kaavan kautta. Ja rääkkäämisellä tarkoitan sitä sellaista nautinnollista itsensä kiusaamista. Sellaista, jossa lihakset on hellinä toivottavasti vielä seuraavanakin päivänä, mieli on puhdistunut kaikesta turhasta ja uni tulee illalla niin nopeasti, ettei kerkeä edes miettimään niitä ikäviä asioita, josta olen teille tainnut hieman mainitakkin. 

Olen saattanut myös mainita mun yhteistyösalistani, enkö vain? No jos on jäänyt epäselväksi, niin hikisen meikäläisen voi bongata aina aika ajoin Hakaniemen Ladylinesta! Kotoisa ja juuri sopivan kokoinen kuntosali on kruunattu mukavalla henkilökunnalla, joka on päättänyt ilostuttaa myös teidän kevättänne. Ladyline Hakaniemessä kun vietetään tämä viikko naistenviikkoa ja sen kunniaksi jaetaan päivätutustumispasseja tuohon Hakaniemen toimipisteeseen. 

Tuollaisen passin saa ketä tahansa, joka on a) täysi-ikäinen ja b) uusi tutustuja. Sen hankkiminenkin on todella yksinkertaista. Lähetät vain sanan ”blogi” numeroon 0405631452. Kaikkien päiväpassien tilanneiden kesken jaetaan muuten myös 3 kk:n liikuntalahjakortti sekä kolme Viking Linen risteilylahjakorttia. 


Nyt mä tosiaan kuuntelen tuon treenitoppini viisaita sanoja, lopetan sohvalla kellimisen ja lähden hakemaan hyvää oloa kuntosalin puolelta. Toivottavasti te lähellä asuvat innostutte tuosta mun salini tarjouksesta ja törmäillään siellä tällä viikolla! Saa tulla jutteleen, mut ei oo pakko, jos näytän liika mielipuoliselta kahvakuulaa viskoessa.