PANIC

Olen itseaiheutetussa paniikkitilassa parhaillaan. Huominen tenttipäivä aiheuttaa meikäläisessä puistatuksia ja kylmän hikeä ja siltikään en ole saanut patistettua itseäni lukemaan siihen. Oikeastaan mun pitäisi tälläkin hetkellä takoa päähäni materiaalien rakenteita sellaisella innolla ettei tosikaan, mutta jostain kumman syystä en saa itseäni kiinnostumaan asiasta. 

Paniikki oli vallitseva olotila myös aiemmin tällä viikolla, kun jostain puskista hyökkäsi hirveä tylsistyminen omaan vaatekaappinsa sisältöön. Tai lähinnä kyllästyminen kohdistuu kyllä niihin neulepinoihin, joita on tullut tuijoteltua jo vähän turhan monta kuukautta peräkkäin. Olisin halunnut pukea pitsimekon niskaani ja jäädä kotiin mököttämään, mutta keskustassa minua odotteleva Mimmi sai liikettä kinttuihin ja meikäläisen hätäpäissään heittämään niskaansa ensimmäiset tummanpuhuvat vaatekappaleet, mitä käteen vain osui. 

Onnistuin näyttämään kriisiasussani lapsuusvuosilta mieleenjääneen Anastasia-piirretyn päähenkilöltä ennen kuin tyttö puettiin hienoon mekkoon ja saatiin näyttämään, no..tytöltä. 

TAKKI OLSENSxBIK BOK/ NEULEPAITA + HATTU H&M/ HOUSUT* PIECES/ 

NILKKURIT DINSKO/ LAUKKU ZARA/2NDHAND/

*saatu blogin kautta 

Nyt mä oikasen itseni sohvalle ja oikeasti koitan lukea siihen huomiseen tenttiin, jotta en ole ihan pulassa huomenna. Jos haluatte olla oikein ihania, niin huomenna siinä puolen päivän aikaan voi pitää kaikkia sormia ja varpaita pystyssä sekä toivoa kaikkea hyvää meikäläiselle. Tai ainakin sille mun kokeelleni.