MONKI SS14 GOODIES

”Ysäriä&kasaria sen olla pittää”, taisivat sanoa Monkin suunnittelijat kun tätä kevättä ja kesää joskus mitä luultavimmin viime talvena suunnittelivat. Ei ehkä ihan täysin mun kuppi teetä, mutta sellainen se Monki on aina ollutkin. Toiset jutut kolahtaa niin kovaa, että pennittömänä kuolailen niiden perään useita kuukausia ja toisille nauraa tirskun ja läpällä ehkä jopa sovitan. Ja tirskun lisää. 

Olen viimeisen viikon selaillut ihastellen Monkin tulevia tuotteita pressipankissa. Tänään luovutin ja päätin latailla blogin täyteen väriä&tunnelmaa. Ehkä tämä avautuminen vie osittain pois sen himon, jonka seurauksena joudun kohta syömään kaurapuuroa seuraavat kuukaudet. 

Fanitan leveää hymyä ja kaksiväristä tukkaa. Jälkimmäistä en onnekseni kuitenkaan niin paljoa, että tarttuisin uudelleen liilaan shokkiväriin, se nähtiin jo viime syksynä se. Keväällä sen sijaan voisin nähdä itseni vaatteissa, jotka muistuttavat kiusallisen paljon pyjamaa sekä takissa, joka meikäläisen varren pituudella viistäisi varmaan uhkaavasti maankamaraa. 

Tykkään hauskan tunnelman lisäksi erityisesti tuosta leoprintistä ja vielä erityisemmin tuossa ensimmäisen kuvan collegepaidassa, jossa se kurkkii vain vienosti M-kirjaimen printtinä. Sen lisäksi myönnän lämpeäväni liituraidalle ja alimman kuvan vinkeille kengille. Siis noille mustille, en mä sentään niin villi ole. 

Viimeinen kuvakimara menee kategoriaan hihityttää, mutta toisaalta se on niin cool, että huomasin himoitsevani useampaakin vaatekappaletta&asustetta. Ensimmäisestä kuvasta tahdon tuon putkikassin. Se on niin hieno, että lupaan nähneeni siitä unta alkuviikosta. Toisesta kuvasta tahdon tuon hopeahupparin. Sovitin sitä talvella showroomilla ja näytin siinä aika kovalta mimmiltä. Tosin en tiedä käyttäisinkö sitä ikinä. Kolmannesta kuvasta tahdon tuon haalarin. Onhan se haalari? Jos on, niin se on aika hemmetin mahtava haalari. Neljännestä kuvasta tahdon tuon raitabomberin, vaikka olen kuullut kommenttia hieman turhankin suuresta bomber-kokoelmastani. Ei kiinnosta. Vikasta kuvasta haluan asenteen, takin ja sandaalit, jollaiset mulla oli myös silloin, kun olin viisivuotias.