MAYBELLINE COLOR TATTOO

Herranjestas sentään, meikäläinen avasi tietokoneensa jopa toista kertaa tällä viikolla. Syytän hiljaisuudesta koulua ja uutta työpaikkaa. Osuutta saattaa olla myös sillä, että olen viettänyt viikonloppuni lähinnä sohvalla makoillen ja varpaita heilutellen. 

Mutta hurjan mielenkiintoisen kuuloisesta viikostani johonkin oikeasti aika päheeseen asiaan. Mun on jo reilun viikon verran pitänyt postailla teille yhdestä kosmetiikkatuotteesta, joka on jo useamman vuoden ollut erottamaton osa meitsin meikkipussia. 

Kyseessä on Maybellinen Color Tattoo 24h- luomivärit! 

Ylempi combo, kaksi ihanan ysäriä sinistä ja kultainen ovat mulle täysin uusia tuttavuuksia ja pääsinkin testaamaan niitä ensimmäistä kertaa nyt, kun sain paketillisen kyseisiä luomivärejä blogin kautta testaukseen. Kuten kuvasta näkyy, väreissä on voimakas pigmentti ja kiva metallinen hohde. Tummansinisellä tein meikin viime viikon lauantaina ja se sai kovasti kehuja osakseen, vaikka pelkäsin näyttäväni siltä, että olisin ollut osallisena jossain baaritappelussa. Tarvitsee ottaa rohkeasti uusinta joku kerta ja ottaa siitä kuvamateriaalia tännekkin. Musta kuitenkin tuntuu, että näitä sävyjä tuun käyttään enemmän alaluomella, en tiedä miksi se on musta jotenkin turvallisempi vaihtoehto kirkkaille väreille. Oon ehkä vähän outo, tässäkin asiassa. 

Alempi combo puolestaan sisältää itselleni jo tuttuja tuotteita. Musta on mattainen ja mun on tullut käytettyä sitä siveltimen avulla rajausten tekemiseen. Niin hurja en ole, että osaisin käyttää sitä koko luomella, enkä niin taitava, että osaisin tehdä sillä mitään varjostusten tapaista. Keskimmäinen on se, mitä mun luomilla on näkynyt varmaan eniten koko blogin historian aikana eli ultimaattinen luomivärilempparini. Sävy on täydellinen mun ihonsävylleni, se levittyy näppärästi pelkästään sormia käyttämällä ja kahdella kerroksella metallinhohtoisuus tulee entistä paremmin esille. Täydellinen, piste. Valkoinenkin multa löytyi ennestään, sitä olen käyttänyt korostuksen tekemiseen sekä koko luomella freshissä arkimeikissä. 

Onko ihastus näihin yhteistä?