LEAVE ME ALONE&I WANNA GO HOME

Ensimmäinen kuva kertonee kaiken oleellisen? 

(Niin ja tuo toinen on tuossa vain siksi, että lähdin taas töihin liian köyhin eväin ja harrastan itseni rääkkäystä katselemalla aamupalakuvia.)

Mä meinaan hyppään ihan näillä sekunneille bussin kyytiin, jonka taulussa lukee ensimmäistä kertaa kuukauteen Forssa. Aion ottaa kaiken ilon irti ystävistäni ja sukulaisistani, joten mitä luultavimmin palailen blogin ääreen vasta ensi viikolla. Enkä ole edes yhtään pahoillani. 

Sen sijaan kannustan teitäkin tekemään viikonlopun kunniaksi jotain oikein kivaa! Toisinsanoen sulkekaa se tietokone tai tunkekaa se puhelin johonkin syvälle laukun pohjalle ja nauttikaa keväästä. Hyvä vaihtoehto on esimerkiksi bongata joku kiva keikka, ostaa muutama bisse ja pussailla sitä, kenen kanssa jaat kaksi ensimmäistä. Sama se onko se sit vaikka mutsi, poikaystävä tai paras kaveri. 

PS. sain muuten tuon megapäheen unimaskin Aasian tuliaisina Mimmiltä

jota vois kans vähän pussailla!