LAURA LAINE&SHOWSTUDIO

Onko täällä muita, joiden sydän sykkii Laura Laineen kuvituksille? Veikkaisin, että aika montakin. En ole hetkeen muistanut kyseisen, ultimaattisen taitavan neidon olemassaoloa, mutta asia korjaantui kertaheitolla kun törmäsin Laineen tuotoksiin Showstudion sivuilla. Milanon muotiviikkojen A/W 2014 näytöksistä inspiraationsa hakeneet kuvitukset ovat jotenkin lumoavan synkkämielisiä ja vietteleviä yhtä aikaa. 

Rakastan, rakastan, rakastan. Ja vähän kadehdin myös. Sellaisella hyvällä tavalla, joka innostaa taas käyttämään osan vapaa-ajastaan piirtämisen parissa. On tullut rajoitettua se homma tällä hetkellä lähinnä koulun muotikuvien piirtämiseen. 

KUVAT LAURA LAINE/SHOWSTUDIO.COM 

Joskus kyllä säästän hieman rahaa ja ostan itselleni jonkun Laineen kuvituksen. Laitan sen suhteettoman isoihin kehyksiin ja kunniapaikalle. Ja asiaan kuuluvasti hypetän sitä tietysti kaikille. Musta tosin tuntuu, että se taulu saisi hieman enemmän suosiota kuin mun tämän hetkinen lempparini, jota muuan entinen kämppikseni taisi kutsua piritauluksi. 

Vai onkohan mun tämän hetkinen suosikkini sittenkin jouluna pikkusiskon äidiltä saatu taulu, jossa uneton prinsessa makaa patjakasan päällä, jonka alla on herne? En minä tiedä. Ei rakkaista lapsistaan osaa valita.