KEOPS

Käväisin viime viikolla hieman erikoisemmassa optikkoliikkeessä, kun otin osaa Indiedaysin ja KEOPSin(CLICK!) kampanjaan. Erikoisen KEOPSista tekee se, että sieltä ei löydy hyllykaupalla niitä mustia ja ruskeita, kulmikkaita muovipokia, vaan myymälässä panostetaan erityisesti persoonalliseen tyyliin. Myös myymälän henkilökunta on ammattimaista ja rohkaisee kokeilemaan vähän villimpiäkin pokia. Allekirjoittaneen naamalle soviteltiin muun muassa Diorin superkissamaisia ja pastellisella raidalla varustettuja yksilöitä että Celinen täysin suoria pallolaseja. 

Viime torstaina pidetyssä tilaisuudessa lanseerattiin myös uusi lisäys valikoimiin: MODOn silmälasit(CLICK!). Minäkin sovittelin noita Sohossa suunniteltuja ja Japanissa käsinvalmistettuja, unelmakevyitä rillejä naamalleni mitä kivoimmissa väreissä, mutta tulin lopulta siihen tulokseen ettei silmälasivarastoni tarvitse täydennystä ja käännyin aurinkolasihyllyjen puoleen. 

Sieltä löysin puolestaan muutamatkin kaverit, jotka kelpuuttaisin silmiäni suojaamaan. Ja jos totta puhutaan, en ostanut muistaakseni viime kesänä aurinkolaseja ollenkaan, joten päivitys saattaisi olla ihan paikallaan. 

Meidän tehtävä oli valita lempparimme sen hetkisistä mallistoista ja nyt mä annankin teille tehtäväksi päättää, että mitkä noista pukevat teidän mielestä meikäläisen lärviä parhaiten?

1. Massiiviset ja linsseistään liukuvärjätyt Celinet

2. Kirkassankaiset(onko tämä sana) ja peililinssiset Carrerat

3. Klassisen kissamaiset Tiffany&Co:t

vai 

4. Kultaisilla yksityiskohdilla terästetyt Guccit? 

Lemppareimmat mitä luultavammin pääsevät uudeksi tulokkaaksi aurinkolasiarsenaaliini, kahtotaan ollaanko me samaa mieltä siitä, mitä olisivat noista ne parhaimmat. Mielenkiinnolla odottelen siis kommentteja!

Niin ja jos rillikuume yllätti teidätkin, niin lähimmät myymältä voit tsekkää täältä(CLICK!) taikka käydä ensihätään kurkkaamassa KEOPSin hiljattain avatut facebook-sivut(CLICK!). 

Niin ja ps. arvatkaa kuinka innoissani hyppäsin juuri sinä aiemmin mainitsemanani tukka&asukriisi-päivänä kameran eteen? En kovinkaan, mutta oon näköjään ehtinyt tässä 22 vuoden aikana harjoittelemaan feikkihymyni aika uskottavaksi.