IMAGINATION THAT IS YOUR CREATION

Image 1 of COMBINATION COUNTRY-STYLE COAT from Zara Image 8 of LONG-SLEEVE DRESS from Zara

Image 1 of PATTERNED COAT WITH PIPING from Zara

Image 5 of LONG SLEEVE BLOUSE from Zara

Image 3 of COMBINATION PRINTED TROUSERS from Zara

KUVAT: ZARA

Tekisi mieleni uhota, että pukeudun koko ensi kesän valkoiseen. Maustan sitä yhdellä suosikillani, burgundyllä ja uudella viehätykselläni leijonankeltaisella. Mustaa sopivissa määrin. Lyhyet hiukset koruttomasti ponnarilla ja jalassa uhkaavasti terveyssandaaleja muistuttavat jalkineet. 

Hei vaan, mielikuvitusmaailma, luonasi on aina mukava vierailla. Siellä jopa valkoisten housujen harras vihaaja luopuu hetkeksi inhotuksistaan. Nuo kuviolliset takit tahdon siitäkin huolimatta. Sekä tuon räiskyvän keltaisen, A-linjaisen kellomekon.