EVER CONSCIOUS

Piti kirjoittaa, että uskomatonta, miten raikkailta vaaleat kuultavat kankaat ja sininen denim taas kerran näyttääkään. Sitten pikakelasin mielessäni talven garderobini ja ymmärsin, ettei se ehkä niin mielettömän ihmeellistä olekkaan. Mikä tahansa kuin mustat pillifarkut ja neulepaidat sen kaikissa moninaisissa muodoissa näyttää tällä hetkellä erittäin raikkaalta. 

Piti kirjoittaa myös, että povaan lukuisia käyttökertoja tuolle allaolevissa kuvissa keimailevalle paidalle, jonka sain viime viikolla mukaani H&M:n showroomilta. Mutta muistin inhoavani tuota useiden bloggaajien kylvelemää lupausta, jolla useimmiten vain perustellaan sitä viidettä samanlaista nahkarotsia. Muille vai itselleen, siitä en ole ihan varma. 

Joten en kirjoita mittään. 

Paitsi kiitokset Tiiamarille, kun jaksoi kuvata tuota jostain kumman syystä mököttelevää meikäläistä, joka ei ollut uskaltanut katsoa kameraan sitten millään. Kiitokset ovat ehdottoman vilpittömät, vaikka saatoin saada kevyen kehoituksen ”muistaa mua edes jotenkin”. No siinä on saatana. 

T-PAITA* H&M CONSCIOUS/ FARKUT H&M/ 

NEULETAKKI GINA TRICOT/ SLIPARIT* VANS/ 

* saatu blogin kautta tai ostettu blogin kautta saadulla lahjakortilla 

Katselen muuten tällä hetkellä kaihoisasti tuota viime lauantaina kaikessa kalpeudessaan kauhistuttavaa ihoani. Menin testailemaan uutta itseruskettavaa ja tuota, olen todellakin aikasmoisen ruskea. Paitsi eihän mun pitänyt kirjoittaa mitään, hups.