CONSCIOUS EXCLUSIVE 2014

Varoitan teitä ihan näin etukäteen tulevasta eli ihan valltavasta kuvaoksennuksesta. Mutta kun mää olen niin innoissani. Kaikki mitä luultavammin tietävät H&M:n Conscious-mallistot, joissa ympäristöä säästävimmistä materiaaleista luodaan kauniita mallistoja, jotka taidetaan vuosi toisensa perään riipiä kaupoista innokkaiden fanien toimesta. 

Nykyisin saatavilla on myös Conscious Exclusive-mallistoa, joka tänä keväänä leikittelee ihanan modernilla, mutta boheemilla tavalla flamencon ja härkätaistelun maailmassa. Väripaletti on ihanan harmoninen, printit jumalaisimpia mitä olen nähnyt hetkeen, leikkaukset ihanan leikkisiä ja yksityiskohdat tarkkaan harkittuja mutta kuitenkin mielettömän runsaita. Mallisto tulee myyntiin 10.4, samalla kuin se toinenkin, hieman arkisempi Conscious-mallisto. 

Mulla oli hieman vääränlainen objektiivi taas mukanani, mutta nautin oikeastaan mieluummin näistä ammattilaisen ottamista kuvista, joissa kaikki värit ja yksityiskohdat näkyvät paremmin. Vaikuttaa ehkä siltä, että olisin surutta lätkinyt vain koko malliston tuohon alapuolelle, mutta oikeasti valitsin siihen lempparini. Niitä kun on nyt ihan muutama.. 

hm conscious spring 2014 lookbook2 See H&Ms Spring Conscious Exclusive Line Modeled by Andreea Diaconu

hm conscious spring 2014 lookbook1 See H&Ms Spring Conscious Exclusive Line Modeled by Andreea Diaconu

hm conscious spring 2014 lookbook3 See H&Ms Spring Conscious Exclusive Line Modeled by Andreea Diaconu

hm conscious spring 2014 lookbook9 See H&Ms Spring Conscious Exclusive Line Modeled by Andreea Diaconu

hm conscious spring 2014 lookbook10 See H&Ms Spring Conscious Exclusive Line Modeled by Andreea Diaconu

hm conscious spring 2014 lookbook12 See H&Ms Spring Conscious Exclusive Line Modeled by Andreea Diaconu

hm conscious spring 2014 lookbook14 See H&Ms Spring Conscious Exclusive Line Modeled by Andreea Diaconu

hm conscious spring 2014 lookbook16 See H&Ms Spring Conscious Exclusive Line Modeled by Andreea Diaconu

Suhtaudun ihan naurettavan intohimoisesti malliston mekkoihin. Ensimmäisen kuvan siniprinttinen taisi olla suosikkini(ja ehkä myös tunikaksi luokiteltava), vaikka yllätyinkin siitä, että pidin sen runsaasti kellotetuista hihoista. Kuudennen kuvan luonnonvalkoisessa viehätti eniten väljä ja ilmava olemus sekä kaunis, kaareva leikkaus jossain vyötärön ja lantion välimaastossa. Viimeisen kuvan kimonohihainen kaunokainen hurmasi minut myös täysin, mutta uskoisin samalla printillä varustetun piiiitkän kauluspaidan olevan kevyesti imartelevampi minun leveälle lantiolleni. 

Ah, kaikki niin kauniita. En edes viitsi kertoa, kuinka paljon harmittaa olla köyhä opiskelija tällä hetkellä. Ehkä tarvitsee koittaa satsata edes noihin kuvissa näkyviin ihanan massiivisiin, kankaisiin korvakoruihin. Niilläkin saisi päivitettyä noin miljoona asua ihan uudella tasolle.

Onko teillä suunnitelmissa mennä väijymään muutaman viikon 

päästä jotain tiettyä vaatekappaletta kyseisestä mallistosta?