YES DEAR LOVES HOPEASIIPI

Mä olen päässyt viikon sisällä hemmoteltavaksi oikein kahteen otteeseen. Tänään koitti se kauan odotettu kampaaja ja viikonloppuna pääsin elämäni ensimmäistä kertaa laitattamaan kynteni. Ja aikas pirun kauniit kynnet tulikin. 

Mä kun hipsaisin lauantaiaamun kunniaksi luvattoman aikaisin Alppilaan, jossa minua odotti kynsistudio nimeltä Hopeasiipi. Hopeasiiven takana on nainen nimeltä Kirsi, joka otti minuun muutama viikko sitten yhteyttä ja kysäisi, tahtoisinko tulla testaamaan hänen tekemiään Bio Sculpture-geelikynsiä. Ja mikä jottei, useamman viikon kestävä, luonnollisen näköinen lakkaus kuulostaa oikein hyvältä kiireisen ihmisen korvaan, joka kuitenkin karsastaa kovasti erilaisia tekokynsiä. 

Hopeasiiven kotisivuiltakin löytyvässä kuvassa hymyilee Kirsi, sekä hänen ihanan kiltti&rauhallinen koiransa Albin. Koirakaveri oli paikalla minunkin vieraillessani, mutta alkurapsutuksien jälkeen se lähinnä nukkua tuhisi rauhallisesti jalkojeni juuressa. Ja kuten kuvista varmaankin huomaa, paikka on vasta hiljattain avannut ovensa. Itseasiassa niin hiljattain, että se on avoinna ainakin tällä hetkellä vain sopimuksen mukaan. Kannattaapi siis varmaankin hoidella ajanvaraukset puhelimitse. 

Mutta niihin mun kynsiini! Valitsin sävyksi pastellisen vaaleansinisen, joka salakavalasti vie ajatukset jo jonnekkin kevään lämpimiin päiviin. Ja koska en ole hirmuinen koristeiden ystävä(Kirsikin itseasiassa suosi aika simppeliä tyyliä) niin päätettiin laittaa yksityiskohdaksi vain yksi hopeisella glitterillä kuorrutettu kynsi. Aikas kauniit, vai mitä olette mieltä? 

Ajattelin vinkata teille myös Kirsin avajaistarjouksesta, jos joku sattui kiinnostumaan ja haluaa samanlaiset kynnet kuin allerkijoittaneellakin. Hopeasiivestä kun saa koko helmikuun ajan oman kynnen geelivahvistuksen hintaan 40 euroa. Geelaus tehdään oman kynnen pintaan ja se voi olla joko värillinen tai ranskalainen. Ei paha sanon minä! 

Niin ja sattui vielä niin hassusti, että Kirsi tekee yhteistyötä yhden mun yhteistyökumppanini kanssa, josta en olekkaan vielä blogissa kirjoitellut, vaan olen lähinnä Instagramin puolella hehkuttanut. Kyseessä siis Hakaniemen Ladyline. Suosittelen siellä kävijöitä kurkkaamaan vastaanotosta löytyviä Kirsin käyntikortteja, niissä on aikas mukava tarjous niissäkin! 

Kynsistudio Hopeasiipi