TICKLE ME PINK

Eilen loppuun taputeltu viikko kului lomailun merkeissä. En oikeastaan tehnyt mitään kummempaa, tai paremmin jos ajattelee, en oikeastaan mitään. Tein puolet niistä koulutöistä, jotka olin luvannut itselleni tekeväni, nukuin niin pitkään kuin vain jaksoin, palasin vanhaan työpaitaani, ravasin salilla minkä kerkesin ja vietin paljon aikaa ystävieni kanssa. 

Blogissa vietettiin puolestaan spontaanisti täysin asukuvien täyttämää viikkoa. Ajattelin meikäläisen naaman piirtyneen verkkokalvoillenne varmaan tarpeeksi tehokkaasti, ja avaan uuden, työntäyteisen viikon puhumalla uudesta kosmetiikkalempparistani. 

Se on vaaleanpunainen ja se on osa hempeän sävyistä ystävänpäivälahjaani, jonka sain L’orealilta. Koostumukseltaan se vastaa enemmän rasvaa kuin punaa, josta erityisesti talven kuivattamat huulet ovat erittäin onneissaan. Niin kosteutetun pehmoiseksi huulet sen jäljiltä jäävät. Toisaalta lopputulos muistuttaa enemmän huulikiiltoa, ja putkilossa pelottavan tyttömäinen vaaleanpunainenkin jättää jälkeensä vain kauniin häivähdyksen. 

Sopivan freshi lisä meikkipussiin näin kevättä ajatellen. Mitä enemmän iho alkaa taas muistuttamaan jotain muuta kuin pakastekalkkunaa, sitä kauniimmalta tää varmasti näyttää.