SOMETHING BEAUTIFUL YOU SAW

Salakavalasti lisääntynyt valo saa meikäläisen heräilemään pikku hiljaa taas elävien kirjoihin. Se saa myös tarttumaan kameraan ja tallentamaan muistille spontaaneja kuvia siitä, mikä sillä hetkellä miellyttää silmää. Toivottavasti hellii teidänkin näköhermojanne nuo alla olevat, jotka napsin huvikseni maanantain ratoksi. Asiaan kuuluvasti tietenkin päivittelen ne melkein viikon myöhässä, mutta paremmin tuo ihanan raukea tunnelma minusta sunnuntaihin sopiikin. 

Laukun pohjalle Bestsellerin tilaisuudesta jääneet irtokarkit, kalenteri, jota ilman en muistaisi ikinä mihin olen lupautunut menemään. Koristelautasia, joiden takia vierailin eilen entisellä työpaikallani ostamassa muutaman taulukoukun. Sitten tarvitsee enää arpoa, mihin ne laittaa. Nurkka, joka kaikessa kaaoksessaan on kaunis. Ikkunalaudalle jäänyt kaksikko, joka pysyi hyvänä kynsissä yli viikon, täyttäen täydellisen mattaisen nuden vaatimukset kirkkaasti. 

Niin ja takki. Sopivan ysäri ja sopivan rouhea sivuilla hengailevien solkien ja kulutetun farkkunsa ansiosta. Ja mää en oikein vaan osaa käyttää sitä. Ensi viikolla ehkä uusi yritys taas. 

PS. Huomasitteko muuten, että tänään on helmikuu? Ehkä tää kevät kuluukin nopeammin, mitä olin kuvitellut.