SILLY THOUGHTS

Naureskelin äsken pitkän tovin itselleni. Tai lähinnä sille, kuinka kaavoihin kangistunut oikein välillä olenkaan. Minä kun en tykkää postailla asukuvia peräkkäin. Ja mun kamerassa ei valitettavasti ole tällä hetkellä muuta materiaalia, kuin kahdet asukuvat viikonloputa. Joten mä en ole voinut päivittää blogia, sillä noh, minä kun en tykkää postailla asukuvia peräkkäin. 

Sitten tulin järkiini, ja ajattelin, että ehkä tämän kerran voin poiketa normaaleista tottumuksistani. Voin sitten käyttää aikani johonkin muuhun, kuin siihen, että pohtisin  sitä, miksi en ole postannut. Joten, oravanpyörä murrettu ja tuosta noin vaan latailen putkeen omaa pärstävärkkiäni ja kuvissa muhkeana edustavaa takamustani. 

HOUSUT* ONLY/ TAKKI BIK BOK/ NEULE* INDISKA/ LAUKKU ZARA/2NDHAND/ NILKKURIT DINSKO/ 

*saatu blogin kautta

Niin ja tuosta takamuksesta vielä puheen ollen. En ajatellut luopua kuviopöksyistäni siitäkään huolimatta, etteivät ne ehkä imartele tälläistä persjalkaa sillä kaikista parhaimmalla mahdollisella tavalla. Ne ovat niin kovin somat, että otan riskin näyttää vähän höhlältä. Siinä toinen murheenkryyni murrettu. Jos joku vaatekappale päällä tuntee olonsa hyväksi, vaikka se ei olisikaan kaikkien sääntöjen mukaista, niin miksipä ei. En mä tosin noi jalassa ihan ensitreffeille paukkisi.