OTHER PEOPLE THINK

Vietin loppuviikon niin apaattisen ja masentavan fiiliksen vallitessa, että ajattelin väkisin iskeä positiivisuuspiikin sekä itseeni että teihin ruudun toisella puolella hengaileviin kavereihin. Ihan näin maanantain kunniaksi. Siispä annos naurua ja väriä viime viikolta, kun kävimme kylässä olleen serkkuplikan kanssa tutustumassa Kiasman tämän hetkiseen tarjontaan. Jos joku saa iloiseksi keskellä viikkoa, niin sateista keliä pakoon juoksemin museoon tai elokuvateatterin lämpoöön. Jälkimmäistä olimme testanneet juuri edellisenä iltana, ja sekin toimi oikein mahtavasti. 

Tällä viikolla ajattelin puolestaan juosta ahkeraan salilla, käydä leikkauttamassa tukkani(IIK) ja karata loppuviikoksi Forssaan. Musta tuntuu että se kauan odotettu kevät saapuu sitä nopemmin, mitä enemmän sitä jaksaa touhuta. Vaikka myönnettäköön, että sohvan&viltin kutsu on välillä aika vastustamaton.