NEW BALANCE

Eilinen herätti meikäläisen sydämessä pienen toivon pilkahduksen keväästä. Ikkunan takana oli kummallisen valoisaa, jopa silloin, kun herätyskello soitteli ensimmäistä kertaa kahdeksalta. Ränneistä valui vettä solkenaan, ja kadut olivat lumettomia, mutta tietenkin kiusallisen liukkaita. Nahkatakki ja huppari olivat tarpeeksi, kun kirmasin päivällä salille ja illemmalla kun lähdin Emmin luokse, vetäisin myös niskaani naurettavan kevyesti vaatetta. 

TAKKI MONKI/ PIPO* OBJECT/ T-PAITA GINA TRICOT/ NEULETAKKI* INDISKA/ LAUKKU H&M/ KENGÄT NEW BALANCE/2NDHAND/ HOUSUT* PIECES/ 

*saatu blogin kautta 

Asukuvista saatte muuten antaa täydet kiitokset Emmille. Se kun kuvasi tuon kevyesti sateessa kastuneen pikku rotan kameraalleen kun olin luovinut tieni Katajanokalle, editoi kuvat ja latasi ne mun puolesta jopa Flickriin. Voiskohan bloggaaminen olla aina näin helppoa? Voisi vain siirtää kuvat ja lätistä lämpimikseen jotain turhanpäiväistä.