GIF IT UP

Olenko ainoa, joka tietoisesti koittaa hiukan ryhdistäytyä pukeutumisensa kanssa näin talven jälkeen? Tietoisesti työntää harmaan, pehmoiseksi kuluneen collegepaitansa kaapin nurkkaan ja valitsee päälleen jotain hieman vähemmän lohdutusriepua muistuttavaa? Veikkaisin ainakin etten ole yksin.

Vaati myös kevyttä älyllistä ponnistelua miettiä, että mihin sitä tänä keväänä kaikkien muodin sääntöjen mukaan kuuluisikaan pukeutua. Ihan hirmuisesti ei meikätyttö jaksa enää trendien perässä ravata, mutta se johtuukin täysin sekä taloudellisesta tilanteesta että siitä faktasta, ettei asuntooni&omalletunnolleni mahdu enää kovinkaan montaa vaatekappaletta. 

Mutta ne trendit. Me suunnitellaan koulussa mallistoja jo ensi vuoden AW-trendejä vilkuillen, joten oli ihan paikallaan palauttaa mieleeni ne ensin läpikäytävät tuulahdukset. Paras ja ehdottomasti ajallisesti tehokkain tapa on klikata itsensä Dazed:n sivuille ja käydä läpi SS13 giftit. 

BURBERRY_SS14

GUCCI_SS14

FENDI_SS14

PILOTTO_SS14

MARCJACOBS_SS14

GIFTID: DAZED(CLIKITI CLICK!)

Yllä juoksevat mallistot edustavat yllättäen lemppareitani. Pastelleissa en mitä luultavammin tule kulkemaan vieläkään, sillä tunnen niissä itseni naurettavaksi, mutta ovathan ne valloittavan somia. Sitä vastoin itämaiset vaikutteet, vahvat printit, löysät leikkaukset ja runsaat&kylläiset värisävyt: teitä mä odotan innolla. 

Niin tekisi mieleni nyt hipsiä johonkin vintage-liikkeeseen ja kaivaa sen rekeiltä kaikkein överein ja maataviistävin kimono, yhdistää se tennareihin ja lähteä viipottamaan kaupungille. Tai ehkä odotan kuitenkin vielä pari viikkoa. Tai vaikka huhtikuuhun.