FRESH&NATURAL

Mustan eyelinerin kyllästämän talven jälkeen mieli halajaa jo hiukan kevyemmän ehostuksen pariin. Siispä oon ihan suosiolla koittanut piristää tällä viikolla erityisen väsynyttä naamaani normaalia kevyemmällä meikillä. Tiedä sitten onko siitä ollut huomattavaa apua, mutta ainakin sisäisesti olo on astetta pirteämpi, kun poskille sipaisee hiukan roosaa ja korostaa silmiään vain kerroksella ripsiväriä. 

VÄRILLINEN KULMAKARVAGEELI LAVERA/ PITUUTTA&VOLYYMIA LISÄÄVÄ RIPSIVÄRI* LUMENE/ CC CREAM* No7/ SÖPÖN KIILLON JÄTTÄVÄ HUULIPUNA* L’OREAL/ POSKIPUNA L’OREAL/ 

*saatu testaukseen blogin kautta 

Pakko muuten antaa erityispeukku tuolle No7 CC Cream:lle. Ehdottomasti parasta ”monitoimivoidetta” mitä on tullut tässä vuosien saatossa testattua. Se muistuttaa koostumukseltaa enemmän meikkivoidetta, ei jätä ihoa niin kovin rasvaisen tuntuiseksi ja mikä parasta, on naamassa vielä silloinkin, kun palaat kotiin kahdeksan tuntia myöhemmin. Kaikki sen lupaukset, ihosolujen uudistamisesta juonteiden katomiseen, ovat vain kirsikka kakun päällä. 

Voiteen mahtavuus sai mut myös miettimään, että millaisiakohan nuo No7:n meikkivoiteet oikein sitten ovat? Olen luottanut sillä saralla jo reippaan vuoden Maybellinen Fit Me-sarjaan, mutta utelias mieli halajaisi testailla muitakin. Onko teillä kokemuksia? Ja näyttääpä tuolta valikoimasta löytyvän pohjustusvoidettakin….oi voi voi. 

PS. kattokaapa noita meikäläisen kynsiä si! Pääsivät vähän venähtämään geelilakkauksen alla ja alkavat olla jo aika pelottavan pituiset kammotukset.