FRESH LIKE A…..

Huomasin tällä viikolla, että ehdottomasti paras tapa päivittää vaatekaappinsa on leikata hiuksensa. Tai mä en ainakaan keksi muuta syytä sille, miksi kaikki jo omistamani kuteet näyttää yhtäkkiä niin raikkaalta ja uudelta. Freshiltä. Se on ollut muutenkin sana, jonka oon saanut kuulla useasti tässä lähipäivinä, kun joku on kommentoinut kummasti muuttunutta ulkonäköäni. Ei paha. Tahdon kuulla tuon adjektiivin ehdottomasti jatkossakin. 

Siltä näyttävät myös nämä Mimmin keskiviikkona nappaamat asukuvat. Johtuuko sitten tuosta ihanan keväisestä valosta vai vaalean farkun välittömästä piristyksestä kaiken harmaan ja mustan keskellä. Mene ja tiedä. 

TAKKI BIK BOK/ FARKKUPAITA GINA TRICOT/ KAULAHUIVI JA NAHKAPÖKSYT H&M/ LAUKKU ZARA/2NDHAND/ NILKKURIT DINSKO/ 

Nyt mä ajattelin aloittaa viikonlopun ja samalla reippaan viikon mittaisen hiihtoloman vieton Lauran seurassa. Se kessukka ajeli eilen neljä tuntia Raumalta tänne ja saapui joskus puolen yön paikkeille ilostuttamaan meikäläistä. Tarvitsee koittaa pitää kameraa mukana menossa, niin on jotain postailtavaa teillekkin!