DON’T OVERTHINK IT

Olen huomannut, että mitä enemmän analysoin omaa pukeutumistani, sitä yksivärisemmäksi ja klassisemmaksi se muuttuu. Parhaat yhdistelmät syntyvät usein pienessä kiireessä, tohinassa ja ilman sen kummempia suunnitelmia. Sen sijaan päivinä, jolloin aikaa on liikaa, poistun kotiovesta näyttäen Lauren Conradilta. 

Tai en ehkä ihan. Sinä päivänä kun allaoleviin on yhdistetty parin kuun vuokran kattava nahkalaukku ja lettikampaus, alan ehkä huolestumaan. Ja ei siinä Laurenissakaan oikeastaan mitään vikaa ole. Mitä nyt mun tajuntaan iskee aina ne ei-niin-ihanat hiuspannat ja helmikorut mitä neiti hypetti silloin, kun minä hypetin häntä. 

NEULEPAITA* INDISKA/ KAULUSPAITA H&M/ REPPU TOPSHOP/ 

HOUSUT* PIECES/ SAAPPAAT DINSKO/ 

*saatu blogin kautta

Mutta nyt mun tarvitsee taas könytä tuonne vaatekaapille ja keksiä vaihteen vuoksi jotain puettavaa. Tänään on vapaata koulusta, mutta kummasti olen silti saanut täyteltyä kalenterini kivalla tekemisellä.