ALENNUSKOODEJA

Mä olen yrittänyt viimeisen vuoden ajan tietoisesti vähentää shoppailuani. Se on suhteellisen hankalaa, myönnettäköön, mutta olen onnistunut suhteellisen järkevästi pitämään kulutukseni hallinnassa. Välillä halajaisin kuitenkin olevani jälleen rahoissani ja kykeneväinen ostamaan juuri sitä, mitä haluan. Siispä otin innolla haasteen vastaan, kun alennuskoodeja-sivusto antoi minulle shoppailurahaa ja pyysi testaamaan palveluaan. 

Idea on yksinkertainen. Menet sivulle alennuskoodeja.fi. Selailet koodeja tai haet niitä, ja mieleisen löydettyäsi kopioit alennuskoodin ja liität sen kyseisen verkkokaupan kassalla, sille tarkoitettuun osioon. Ja bim, alennus on laskettu ostoksiisi. 

Mä itse päätin hyödyntää Zalandon tarjoaman diilin, jolla saa 10% pois kaikista normaalihintaisista tuotteista ja tilasin itselleni hiukan kevätuutuuksia. Kummatkin printtimahtavuudet ovat Bestsellerin tuotantoa, pöksyt Onlyn ja mekko Vero Modan. Niin ja oli siellä paketissa hiukan jotain muutakin, mutta kuten nettishoppailussa aina välillä käy, ne taitavat nyt lähteä vaihtoon. 

Mutta niitä kokemuksia? Palvelu toimi mielestäni hyvin ja sivusto on kivan yksinkertainen. Hakukenttä sivun ylälaidassa on näppärä, sinne vain verkkokaupan nimi, jossa asioit sillä hetkellä ja saatat saada kivan summan pois loppulaskusta. Ihan uusi tuttavuus sivusto ei mulle ollut, mä olen tuolta viime syksynäkin napannut mehevän alennuskoodin Ellokselle, ja tilasin unelmieni kattolampun muistaakseni puoleen hintaan. Ei paha olleskaan! 

Oliko sivusto teille ennestään tuttu? Ja mitäs tykkäätte meikäläisen ostoksista?