A LITTLE TOO LITTLE

Keskiviikkona tuli todettua, että vaikka taivas onkin vaaleansininen ja pää liitelee muutaman kuukauden edellä, helmikuussa ei voi kiskaista niskaansa takkia, joka koostuu vain muutamasta ohuesta kerroksesta puuvillaa. 

Totesin myös, että treffit keskustassa on maailmankaikkeuden surkein idea silloin, kun koittaa vältellä vaateostoksien tekoa. Varsinkin, jos hengailuseurana on Emmi. Naikkosella on paha tapa kuoria musta esiin edesvastuuton rahan käyttäjä. Terveisin Pauliina, joka kohkaa nyt siitä, että osti itselleen alerekistä viidellätoista eurolla farkkurotsin kevättä ajatellen. 

TAKKI ZARA/ MOKKALAUKKU ZARA/2NDHAND/ COLLEGEPAITA SEPPÄLÄ/ VILLAHUIVI NOA NOA/2NDHAND/ HOUSUT* PIECES/ LENKKARIT NEW BALANCE/2NDHAND/ 

Kokeilin muuten, että miltä fleda näyttää, kun sen antaa kuivua itsestään. Tai oikeastaan kävin yöllä niin myöhään suihkussa, etten jaksanut enää kuivattaa sitä, vaan painelin petiin pää märkänä. Totesin, että sekään ei ollut niin hyvä idea. Lässähtänyt pehko oli toiselta puolelta hieman lainekas, toiselta tikkusuora. Pelastus löytyi kahden minuutin kihartamisesta ja hällä väliä -asenteesta. Ensi kerralla taidan kuitenkin luottaa jälleen vanhaan ystävääni fööniin.