SO FUCKING RIDICULOUSLY COLD OUTSIDE

Terkkuja viltin alta, jonka kanssa olen tuntunut elävän symbioosissa noin viikon verran. Alkuviikon kärvistelin mitä luultavammin pakkasen aiheuttavan migreenin kanssa, mitä nyt koitin aina välillä käydä vähän koulussa sekä joogassa ja loppuviikko meni taas hiukan toisenlaisissa tunnelmissa. Kylään tuli meinaan isosisko, jonka kanssa otettiin tehtäväksemme viettää villein viikonloppu naismuistiin. 

Siispä sohvalla istuikin kaksi rillipäätä kahvikuppeineen ja viltteineen. Poistuttiin me sentään välillä kaupungillekkin: syömään, sosialisoitumaan ja istuskelemaan elokuvateatterin pimeyteen. Ja vaikka takana onkin oikein oivalliset ja rentouttavat seitsemän päivää, olen ihan tyytyväinen, että ensi viikolla olen sopinut pistäväni nenääni hiukan useammin ulkoilmaan. 

Toisaalta, en tiedä ketä hullu tuolla ulkona ihan hirveästi aikaansa viettää näillä pakkasilla. En tiedä onko se tuo Helsingin jäätävä tuuli vai mikä, mutta musta tuntuu, ettei kolmekaan kerrosta riitä enää. Sen takia hiukan jäätävää ilmeilyä näissä tiistaina otetuissa kuvissakin. 

TAKKI MANGO/ PALMIKKONEULE, PIPO + NAHKAPÖKSYT H&M/ LAUKKU ZARA/2NDHAND/ SAAPPAAT DINSKO/ 

Muistitteko muuten tuota viime talvena ostamaani villakangastakkia? Hyvä jos, sillä minä en. Olin suhteellisen yllättynyt kaivaessani sen esille laatikosta, johon olin pakannut sen viime elokuun muuttorumban yhteydessä. En tietenkään valita, mulla on nyt taas yksi talvitakki enemmän. Niitä kun on niin säälittävän vähän jo ennestään.. 

Niin ja hei, olenko oikeasti ainoa, jonka tulee noista mun uusista saappaistani mieleen Lara Croft? Nörtti nostaa taas hiukan päätään täällä.